13 september 2020
15:00

Bullermyrens IK U

Referat: Sundborns GoIF A - Bullermyrens IK U

Återigen en knackig start där vi bjuder på ett mål tidigt på grund av slarv. Sundborn var hetare på de flesta andrabollar på mitten och kunde även göra 2-0 innan vi fick ordning på spelet. Resten av halvleken var mera jämn och vi missade två rena frilägen medan Sundborn missade ett, eller rättare sagt vår målvakt Eric gjorde en bra räddning.

I andra halvlek går vi ut och tar tag i spelet på ett bättre sätt och på knappt femton minuter har vi både reducerat och kvitterat. Där och då var vi ganska nöjda, men vi blev ännu mer nöjda när vi lyckas göra 3-2 med mindre än fem minuter kvar och ta hem alla tre poängen.

Vi visar stark moral genom att återigen vända ett underläge med 2-0 till vinst. Därmed är vi i princip klara för spel i division 5 även nästa säsong med två omgångar kvar. Nu ska vi se till att göra en bra avslutning på säsongen och ta sex poäng till.